Screenr Social Media Wall

Social Media, het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. En dat is precies waar het bij Screenr om draait. Screenr is digitaal presentatiemiddel van Sociale media uitingen. Mensen kunnen via de bekende socialmedia (waaronder Twitter en Facebook) berichten sturen naar een vooraf ingesteld keyword (bijvoorbeeld #evenement). Alle berichten met dit keyword worden dan automatisch getoond op het grote scherm.  Maar niet alleen tekstberichten, ook uw gestuurde foto's met het keyword worden getoond op het scherm.  Daarnaast is het ook mogelijk om SMS berichten te sturen naar het scherm, voor de mensen die niet over social media beschikken.  Ook is er de mogelijkheid om via Foursquare in te checken op het evenement, u wordt dan op het scherm welkom geheten.

Een hele leuke interactieve toevoeging voor Schoolfeesten, danceparty's en evenementen.  Bezoekers kunnen chatten, plaatjes aanvragen en hun 'live' foto's meteen delen met iedereen in de zaal.

Maar ook voor zakelijke evenementen is Screenr uitermate geschikt!  Screenr biedt de mogelijkheid om de achtergronden naar uw wens aan te passen, zo kunt u bijvoorbeeld ook reclame plaatsen en/of logo's van sponsoren etc.  Ook is het mogelijk om eventueel een lichtkrant met nieuws te laten lopen op het scherm (Rss feed).

Screenr kan worden weergegeven op TV schermen, monitoren, LED walls en bijv. via beamers op grote schermen. 
Ook is het mogelijk om Screenr voor vaste installatie te gebruiken (in bijvoorbeeld winkels of horecagelegenheden).
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kortom; Het social media scherm Screenr is een moderne en superleuke interactieve manier om uw evenement of zaak aan te kleden!  Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de speciale website : www.screenr.nl

HB Systems Partyprofessionals • Handelsweg 9 • 7826 TC Emmen • Tel: 0591-646626 • info@hbsystems.nl

© 2024 HB Systems, Alle rechten voorbehouden • disclaimersitemap • Website powered by MartinMedia.nl