Dit zijn de mannen van HB Systems

Maak hieronder kennis met de mensen van HB Systems.  Wij stellen ons graag aan u voor!

 

Harm Bruning

In 1999 heeft Harm besloten om zijn hobby iets serieuzer aan te pakken, HB Systems werd een feit. Na enkele jaren met een discoshow op pad te zijn geweest en hierdoor enige naamsbekendheid te hebben opgebouwd werd HB Systems langzamerhand een steeds bekendere partij. Inmiddels is HB Systems uitgegroeid tot één van de grootste partyverzorgers van Noord Oost Nederland.

Naast het runnen van HB Systems is Harm ook nog met enige regelmaat zelf als DJ op pad, ervaring heeft hij opgedaan op onder andere de volgende locaties:

 • De Boogie Bar
 • Café De Brasserie
 • Discotheek Big Fun
 • Café Exodus

Harjan Groenhof

In 2004 heeft Harjan voor het eerst gedraaid voor HB Systems, hierna is hij nooit meer weggegaan. Vanaf 2008 is Harjan als algemeen medewerker in dienst gekomen, naast deze 'algemene' werkzaamheden kennen veel mensen Harjan als DJ.

Plekken waar je Harjan tegen kan komen of bent gekomen zijn:

 • Café Markant
 • Café Groothuis
 • Café Pierrot
 • Huize Maas

Bard Louissen

De carriére van Bard begon ruim 12 jaar geleden bij een collegabedrijf, waar hij zich heeft ontwikkeld tot een technische duizendpoot die kennis heeft van zowel audio, video en verlichting. Ook op een Technische Dienst kan Bard prima uit de voeten evenals het aanleggen van vaste installaties.

Op 1 januari 2013 is Bard bij HB Systems in dienst gekomen.

Arnold Kiers (DJ Kieros)

Na jarenlang als roadie mee te zijn geweest op allerlei klussen heeft Arnold zijn muziekkennis stiekem opgebouwd. Inmiddels draait Arnold alweer enkele jaren voor HB Systems waar hij zich heeft weten te presenteren als een echte allround DJ! Deze DJ kent alle hits van nu maar kan ook zeker een avond vullen met de beste dance classics!

Je kunt Arnold onder andere tegenkomen in:

 • Cafe Markant
 • Cafe Groothuis
 • Cafe De Brasserie

Sebastian Davidson

De Groningse dj/producer en remixer Sebastian Davidson werkt al meer dan 15 jaar in de luwte van al het Nederlandse house geweld en was tot nu toe vooral in het buitenland te vinden met optreden in landen zoals Rusland, Japan, Canada en de USA. Tot 3 jaar geleden was Davidson nog een eenzame ambassadeur van de deep en beachhouse, zowel met zijn eigen producties als met zijn label Nightbird Music. Nu is hij bezig uit te groeien tot een vaste waarde binnen de (inter)Nationale dance scène. Onlangs tekende hij op zijn platenlabel artiesten zoals Noir, Rocco, Red Carpet en The Timewriter.

Zelf bracht Davidson muziek uit op platenlabels zoals Night Drive Music en Kinky Vinyl, en stonden zijn tracks op verzamelaars van o.a. Defected, Stealth, Groove Armada, Blue Marlin Ibiza, Salinas en PuroBeach.

http://soundcloud.com/sebastian-davidson
http://soundcloud.com/nightbirdmusic

DJ Dirk Winkel

Dj Dirk (Winkel) is al meer dan 20 jaar een professionele, enthousiaste en veelzijdige all-round dj met een dijk van een (inter)nationale cv. 
Van kleinschalig, intiem feestje tot dampende feesttent met duizenden mensen. Van strak georganiseerd bedrijfsfeest tot plat apres skieën en alles er tussenin. Elk event heeft z'n eigen specifieke benadering en met zijn ervaring weet Dirk bij iedere gelegenheid de juiste sfeer te maken. Soms voorzien van de nodige grappen, grollen en opzwepende teksten en soms ingetogen, strak en zakelijk.
Kortom:  Professioneel, meer dan 20 jaar ervaring, muziekfreak, enthousiast, nuchter, flexibel, adrem, breed georiënteerd en altijd 200% inzet!!

Rene Blank

Rene is ooit per toeval in contact gekomen met HB Systems, deze allround DJ met een sterke drang naar club en house muziek is inmiddels regelmatig voor HB Systems op pad.

DJ Roy

Dj Roy, Nederlands Kampioen Café DJ 2002, Publieksprijs 2003, bekend van de feesthit ‘Party On’ (met Mister J) en de single ‘The PartySound of the Century’.

Roy draaide 2x op de Go Apres Ski , draait ‘s zomers veel in Salou en Mallorca en vertoeft ’s winters graag in Oostenrijk en Frankrijk!
Kortom, dit energieke feestbeest is niet te temmen! 

Michel Lubbers (DJ Michelangelo)

De Anjo Bar te Weiteveen was de eerste disco waar hij aan het werk kon komen. Leuke tijd, na een goede start en het publiek tevreden gesteld te hebben kwam de verhuizing naar bar dancing Le-Barrage in Klazienaveen.

Na een aantal jaren kreeg de boogie bar te Emmen ook belangstelling in deze jonge DJ, een keuze moest gemaakt worden of studeren of draaien? Hij heeft gekozen voor het laatste.
Na een mooie tijd aan de Spaanse costa's is Michel resident DJ in de Boogie Bar geworden.
Enkele referenties:

 • Boogie Bar Emmen
 • Café De Brassere
 • Discotheek Quatrebras
 • Flügel Spoelbakduiken Roadshow
 • Discotheek Podium Hardenberg

Bojan Aleksander

Bojan Aleksander kocht zijn eerste draaitafels in 2005. Sindsdien heeft hij 3 DJ-contests gewonnen, gedraaid op grote festivals en feesten in de house en techno-scene door heel Nederland en heeft tientallen feesten georganiseerd en 2 DJ-contests gehost.

Zijn liefde voor funk is door de jaren heen dermate gegroeid dat hij zich heeft ontwikkeld in funk, soul, disco, lounge en deephouse. 
Dit maakt hem een veelzijdige DJ die geboekt kan worden voor achtergrondmuziek of om het publiek de hele avond van hun stoel te houden. Hij kan ook geboekt worden met live-muzikanten als saxofonisten, trompettisten en/of percussionisten onder de noemer Alley Cat Collective.

Zijn motto is: "Ik draai alles, als het maar bij de juiste moment van de avond hoort en niet te plat is."

DJ Anouk (Nook-E)

Onze enige vrouwelijke DJ: Anouk!
Vanaf 1997 begon deze allround dame voor het eerst achter de draaitafels.
Al snel bleek dat ze hier talent voor had, Anouk werd uitgenodigd op verschillende housefeesten (en zelfs in discotheek iT), in clubs en stond als vaste DJ in de plaatselijke horeca
Die muzikaliteit is niet zo gek, want Anouk is naast DJ ook muzikant. 

Anouk vindt het allerbelangrijkst dat haar dansvloer vol staat en is dan ook bijzonder sfeergevoelig.
Hoewel ze het meest thuis is in jaren ’60 – ’00 en de clubmuziek, draait ze ook hedendaagse hits en alles wat passend is voor een goed feest!


DJ's Bas & Marlow

Dj¹s Bas & Marlow draaien met het grootste plezier de beste platen uit de 60¹s, 70¹s, 80¹s en 90's. Dat is swingen op de beste muziek waarbij je zelf ook je favoriete plaat kunt uitzoeken. 

De VinylShow draait al jaren muziek van 45 toerenplaatjes. Zodra de hits uit de speakers klinken, is dansen gegarandeerd. De VinylShow is perfect geschikt voor bedrijfsfeestjes, verjaardagen en trouwerijen.

De VinylShow draait altijd de beste muziek. Bas en Marlow, beiden opgegroeid tussen de muren van een radiostation, dansen er zelf ook op los. Kortom, de avond is muzikaal verzekerd met deze de VinylShow!

Ferry (DJ Ferry)

Vrijwel alle Emmenaren hebben wel eens gedanst op de muziek van Ferry!
De ervaring die hij heeft opgedaan door het draaien aan de costa's en in heel Nederland staat garant voor een gezellige avond!

Enkele locaties waar Ferry heeft gedraaid:

 • Discotheek Big Fun 
 • Discotheek Skopje 
 • Café De Brasserie
 • Café Markant
 • Discotheek Topaz
 • Discotheek Exodus

HB Systems Partyprofessionals • Handelsweg 9 • 7826 TC Emmen • Tel: 0591-646626 • info@hbsystems.nl

© 2024 HB Systems, Alle rechten voorbehouden • disclaimersitemap • Website powered by MartinMedia.nl